Korkealaatuiset laiturit Haminassa

Yhteydenotto

Kaakon Meripalvelu on tasokkaiden Savorakin laitureiden ja laituritarvikkeiden myyntiedustaja. Laiturivalikoimaan kuuluvat niin putki-, betoni- kuin massiiviponttonilaituritkin. Laiturit suunnitellaan ja toimitetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan, ja halutessasi asennuspalvelumme asentaa laiturin käyttövalmiiksi.

Ota yhteyttä!

Laiturimallin valinta

Laiturimallia valittaessa kannattaa huomioida tarkasti laiturin käyttötarkoitus (onko tarvetta venekiinnitykselle, minkä kokoinen vene), tuuliolosuhteet, talvikäyttö (avantouinti), vedenkorkeuden muutokset sekä kuinka paljon laiturilla vietetään vapaa-aikaa (onko rinnastettavissa terassikäyttöön). Laiturien lisäksi toimitamme myös laituritarvikkeet, kuten venekiinnikkeet, laiturikalusteet, valaisimet ja uimaportaat.


Tarjoamme myös kokonaisvaltaiset rantarakentamisen paketit, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluun voi kuulua mm. ruoppaus, vesistön ja rannan rakentaminen sekä laiturin asentaminen.

Viihtyisä laituri on kesän aitiopaikka – pyydä tarjous!

Kelluva laiturinäyttely

Savorakilla on kelluva laiturinäyttely, joka löytyy tehtaan rannasta. Laiturinäyttelyssä pääset tutustumaan erilaisiin laiturimalleihin niiden todellisessa ympäristössä. Näet miltä laiturit näyttävät vedessä, tunnet kuinka vakaita ne ovat ja hahmotat niiden kokoa myös paremmin. Myös Haminan Tervasaarella on nähtävänä mallilaituri.